Jelení rezeň na maďarský spôsob
			   Vladimír Dropčo 
Banská Bystrica, 16. novembra 2009
		   
		   Banská Bystrica, 16. novembra 2009
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Z dobre odležaného jelenieho stehna nakrájame rezne, okrajové blany narežeme, rezne vyklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji. Na zvyšku oleja opečieme hrebienky slaniny.
- 2
 Opečenú slaninou odložíme, na olej pridáme paradajkový pretlak, mletú papriku, múku, lečo, kapiu, popražíme, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Opečené rezne podávame na teplom tanieri preliate lečom a kyslou smotanou.
- 3
 Ako prílohu podávame varené zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu