Jelení rezeň na maďarský spôsob
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Z dobre odležaného jelenieho stehna nakrájame rezne, okrajové blany narežeme, rezne vyklepeme, osolíme,
okoreníme, pokvapkáme olejom a z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji. Na zvyšku oleja opečieme
hrebienky slaniny. 
 - Opečenú slaninou odložíme, na olej pridáme paradajkový pretlak, mletú papriku, múku, lečo, kapiu, popražíme, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Opečené rezne podávame na teplom tanieri preliate lečom a kyslou smotanou. 
 - Ako prílohu podávame varené zemiaky. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |