Jelení guláš

Jelení guláš

Autor receptu: vlastadorisa

Dostala som jeleninu, bolo napísané… na guláš. Tak som uvarila guláš.

3
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Jelenie mäso nakrájame na väčšie kúsky. Boli tam aj rebrá, ktoré som spolu s nakrájaným mäsom umyla a osušila.
  2. V hrnci na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridame mäso a zarestujeme ho.
  3. Osolíme, okorenime všetkými koreniami, podlejeme vodou a dusíme.
  4. Po čase pridáme očistené a na kocky nakrájané zemiaky. Varíme, kým aj mäso aj zemiaky sú uvarené. Niektoré zemiaky sa rozvaria a pekne guláš zahustia. Podávame s chlebíkom.
  5. Dobrú chuť.