20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistené a umyté jahody si nakrájame na plátky. Do každej kyslej smotany vysypeme jeden sáčok vanilkového cukru a rozmiešame. Do jednej smotany pridáme ešte 2 čajové lyžičky granka a budeme mať jednu hnedú plnku.
- 2
Na dno tortovej (najlepšie okrúhlej otváracej) formy si poukladáme piškóty. Vylejeme nato smotanu vymiešanú s vanilkovým cukrom a poukladáme nato nakrájané jahody (môžeme aj pocukrovať). Opäť dáme piškóty, smotanu vymiešanú s cukrom a grankom a jahody ešte raz zopakujeme ale so smotanou zmiešanou len z vanilkovým cukrom.
- 3
Ozdobíme podľa fantázie, posypeme grankom a dáme stuhnúť do chladničky :)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu