Jahňacie kocky na zelenine
Pavol Gustiňák
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 8. februára 2011
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 8. februára 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané jahňacie mäso, podlejeme asi 2 dl vody, nie viac, mäso mierne pustí šťavu.
- 2
Premiešame a zakryjeme pokrievkou. Po polhodine pridáme nadrobno nakrájanú koreňovú zeleninu, soľ, korenie, celé strúčiky cesnaku a dusíme ďalej asi 10 minút.
- 3
Pred dokončením pokrmu pridáme nakrájanú cuketu, baklažán, papriku na dlhé pásiky, pridáme tymian a mierne podusíme, nezahusťujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu