Hustý špenátový krém
Najradšej mám husté krémové zeleninové polievky a túto si viete pripraviť, aj keď doma nemáte čerstvú zeleninu.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Na oleji speníme pokrájanú cibuľu a cesnak. 
- 2
Mrazený špenát a zeleninový vývar privedieme k varu. 
- 3
Pridáme nadrobno nakrájané zemiaky a varíme do zmäknutia. 
- 4
Nakoniec pridáme smotanu, dochutíme soľou a korením a rozmixujeme na hladký krém.   
- 5
Podávame s lyžičkou smotany alebo jogurtu a so sezamom.   Tiež Špenátová polievka:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2


 
                                                     
                                                    




 
 


Tak nie je to každodenné používanie, ale na nejaké špeciálne príležitosti je super. Hneď zaujme. :)