Rybacia polievka
Rybacia polievka

Hustá rybacia polievka s opečeným jeseterom videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 8. decembra 2021

Rybacia polievka pripravená Martinom Repaským, viceprezidentom organizácie Kuchári bez hraníc.

Videopostup

Suroviny

 (filety)
2 ks
1 ks
2 strúčiky
1/2 ks čerstvá
1 konzerva
 (z kostí a odrezkov)
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na drobno nakrájanú šalotku a pór orestujeme na oleji a masle. Pridáme nakrájaný cesnak a chilli papričku, orestujeme. Pridáme nasekané krájané lúpané paradajky, osolíme a okoreníme. Nakoniec pridáme vývar, povaríme.

  2. 2

    Hotovú polievku rozmixujeme tyčovým mixérom, prisypeme na drobno nasekanú petržlenovú vňať a premiešame.

  3. 3

    Filety jesetera natrieme olivovým olejom, ochutíme tymianom a opražíme z oboch strán na kúsku masla. Okoreníme a osolíme.

  4. 4

    Polievku podávame s opečenými filetami jesetera. Môžeme doplniť bagetou.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Obed, Polievky, Večera, Varené

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha