Hustá rybacia polievka s opečeným jeseterom videorecept
Rybacia polievka pripravená Martinom Repaským, viceprezidentom organizácie Kuchári bez hraníc.
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Na drobno nakrájanú šalotku a pór orestujeme na oleji a masle. Pridáme nakrájaný cesnak a chilli papričku, orestujeme. Pridáme nasekané krájané lúpané paradajky, osolíme a okoreníme. Nakoniec pridáme vývar, povaríme.
- 2
 Hotovú polievku rozmixujeme tyčovým mixérom, prisypeme na drobno nasekanú petržlenovú vňať a premiešame.
- 3
 Filety jesetera natrieme olivovým olejom, ochutíme tymianom a opražíme z oboch strán na kúsku masla. Okoreníme a osolíme.
- 4
 Polievku podávame s opečenými filetami jesetera. Môžeme doplniť bagetou.
Tiež rybacia polievka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu