Huby na kyslo
Vladimír Morochovič
executive chef spoločnosti Sodexo Slovakia a člen Gourmet klubu, 19. augusta 2012
executive chef spoločnosti Sodexo Slovakia a člen Gourmet klubu, 19. augusta 2012

Foto: Pravda - Ivan Majerský
Suroviny
| 1000 g, mix (uvariť a prepláchnuť studenou vodou) |
|
| 200 g |
|
| 550 g |
|
| 150 ml |
|
| 300 g |
|
| 80 g |
|
| 20 g |
|
| 150 ml |
|
| 750 ml |
|
| 3 ks |
|
| 3 ks |
|
| 3 ks |
|
Postup
-
1
Na oleji speníme cibuľku, pridáme pokrájanú papriku a všetky ostatné suroviny a nakoniec predpripravené hríby.
- 2
Horúce naložíme do fľaštičiek a sterilizujeme.
- 3
Náš tip: Kyslé prostredie zabíja nežiaduce škodlivé mikroorganizmy v potravinách. Ocot dodáva do tela látku záhadného názvu zvanú: pyrrolchynolinchinon, ktorá vzniká pri jeho kvasení a je veľmi dôležitá pre budúce maminy, to vysvetľuje záhadu chuti tehotných na kyslé.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu