Hubový guláš s paprikou
Vojto Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 22. októbra 2009
šéfkuchár spoločnosti Metro, 22. októbra 2009
Foto: Pravda - Matt Rybanský
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, na malé kúsky nakrájané huby, zasypeme mletou paprikou, podlejeme vodou alebo zeleninovým vývarom a huby podusíme do mäkka.
- 2
V polovici varu pridáme na malé kocky nakrájanú papriku. Dochutíme soľou a koreninami.
- 3
Náš tip: Ak chceme mať šťavu hustejšiu, môžeme na zahustenie použiť múku alebo chlieb.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Normálny guláš akoby z mäsa .... mňamky ...
Hríby na guláš sú nie veľmi vhodné ...