Hubová nátierka s bryndzou a tvarohom

satin2 - fotkasatin2, 12. augusta 2010
10
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

400 g
200 g
150 g
100 g
trochu
trochu
trochu
1 veľká
2-3 str.
trochu

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tvaroh rozotrieme s maslom.Pridáme trošku pálivej papriky,na drobno pokrájanú cibulu, rascu,sol a premiešame.Huby udusíme na masle,necháme vychladnúť,zmiešame s bryndzou a rozotretým tvarohom.Podávame na hriankach potretých cesnakom.Ozdoba podľa ľubovôle......

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Huby, Slovenská kuchyňa, Nátierky, Studené pokrmy

Diskusia k receptu