Hrianky
	        Hríbové chlebíky (fotorecept)
	        Autor receptu: londenite
	         
	        
	        Tento recept je taký piatkový na večer, 
urobený z radosti, že ste našli na 
prechádzke v lese huby. Z obchodu 
huby budú rovnako chutné.
Pokrájate, podusíte, naložíte na 
opečený chlieb a je to.
| 		  
				  	  
				  	3 porcie  | 
				  	  
				  	5 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Huby a cibuľu očistíme a pokrájame.
 - Na oleji opražíme cibuľu a huby. Posolíme (ja som použila bylinkovú soľ), hodíme vetvičku rozmarínu, podlejeme a necháme dusiť aspoň 10 minút.
 - Neskôr pridáme pokrájanú salámu, paradajku, pridáme štipku provensalského korenia, nasekanú petržlenovú vňať a pokrájaný strúčik cesnaku. Odkryté to máme na ohni ešte 6 minút.
 - Chlieb opečieme na panvici alebo v hriankovači a naložíme naň podľa chuti huby z panvice. Môžete si to posypať ešte žeruchou alebo pažítkou, petruškou.