Hubová nátierka
Hubová nátierka

Hríbová nátierka

elba - bez fotkyelba, 5. októbra 2017

Milí Varecháči, vopred sa ospravedlňujem ak už takýto recept na Vareche niekto uviedol, ale som chorá a aby som nečinne len tak trávila čas, tak si chcem prepísať recepty z papierikov, aby som ich nestratila, čiže všetko čo dnes napíšem je viac menej pre mňa.

10
porcií
2 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
1/4 kg
1/4 l
1/2 kg
1 kg
1 hlavička
1 PL
podľa chuti
podľa chuti
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hríby nakrájame a varíme 10 min. Scedíme.

  2. 2

    Masť rozpustíme, pridáme olej, cibuľu, papriku, cesnak a feferonky. Dusíme a keď je hmota trochu mäkšia, pridáme scedené hríby, soľ, vegetu, korenie a varíme 3/4 hod. Necháme trochu vychladnúť a ponorným mixerom vymixujeme na hladkú hmotu, naplníme do menších pohárikov a sterilizujeme 1 hodinu.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: