Foto: patincatsomekitchen
Najlepšie recepty vznikajú náhodne a tento je jeden z nich. Hlad a suroviny, ktoré som mala v kuchyni, vytvorili
svieže, chrumkavé a zdravé jedlo. Zobraziť celý popisNajlepšie recepty vznikajú náhodne a tento je jeden z nich. Hlad a suroviny, ktoré som mala v kuchyni, vytvorili
svieže, chrumkavé a zdravé jedlo. Úžasné je aj bez koriandra, ale ak ho pridáte, určite neoľutujete.
http://www.patincatsomekitchen.com/bulgur
Postup
-
1
V menšom hrnčeku uvarte bulgur do mäkka.
- 2
Cibuľu nakrájajte na tenké mesiačiky a opražte na miernom plameni na panvici.
- 3
Pridajte na tenké plátky nakrájanú reďkovku, na menšie ružičky rozdrobenú brokolicu a duste pod pokrievkou do zmäknutia.
- 4
Nakoniec pridajte uvarený bulgur, dochuťte soľou, korením a koriandrom a dobre premiešajte.
- 5
Tenké mesiačiky cibuľe naukladajte navrch, nemiešajte, iba prikryte pokrievkou. Takto zostane cibuľka krásne chrumkavá.
- 6
Podávajte čerstvé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dakujem, hrasok dajte aky mate, v lete samozrejme cerstvy, v zime pouzivam mrazeny, chvilku ho podusim s ostatnymi surovinami a je to :)
pridajte ho napr spolu s brokolicou a chvilku poduste, podla toho, aky ho chcete mat makky :)