Hráškový bulgur s červenou cibuľou

Najlepšie recepty vznikajú náhodne a tento je jeden z nich. Hlad a suroviny, ktoré som mala v kuchyni, vytvorili svieže, chrumkavé a zdravé jedlo. Úžasné je aj bez koriandra, ale ak ho pridáte, určite neoľutujete.
http://www.patincatsomekitchen.com/bulgur

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    V menšom hrnčeku uvarte bulgur do mäkka.

  2. 2

    Cibuľu nakrájajte na tenké mesiačiky a opražte na miernom plameni na panvici.

  3. 3

    Pridajte na tenké plátky nakrájanú reďkovku, na menšie ružičky rozdrobenú brokolicu a duste pod pokrievkou do zmäknutia.

  4. 4

    Nakoniec pridajte uvarený bulgur, dochuťte soľou, korením a koriandrom a dobre premiešajte.

  5. 5

    Tenké mesiačiky cibuľe naukladajte navrch, nemiešajte, iba prikryte pokrievkou. Takto zostane cibuľka krásne chrumkavá.

  6. 6

    Podávajte čerstvé.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist