Hráškový bulgur s červenou cibuľou

Autor receptu: patincatsomekitchen

Najlepšie recepty vznikajú náhodne a tento je jeden z nich. Hlad a suroviny, ktoré som mala v kuchyni, vytvorili svieže, chrumkavé a zdravé jedlo. Úžasné je aj bez koriandra, ale ak ho pridáte, určite neoľutujete.
http://www.patincatsomekitchen.com/bulgur

Postup

  1. V menšom hrnčeku uvarte bulgur do mäkka.
  2. Cibuľu nakrájajte na tenké mesiačiky a opražte na miernom plameni na panvici.
  3. Pridajte na tenké plátky nakrájanú reďkovku, na menšie ružičky rozdrobenú brokolicu a duste pod pokrievkou do zmäknutia.
  4. Nakoniec pridajte uvarený bulgur, dochuťte soľou, korením a koriandrom a dobre premiešajte.
  5. Tenké mesiačiky cibuľe naukladajte navrch, nemiešajte, iba prikryte pokrievkou. Takto zostane cibuľka krásne chrumkavá.
  6. Podávajte čerstvé.