Hovädzie roládky so syrovou plnkou
Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 2. januára 2018
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 2. januára 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
240 g mletá |
|
|
|
|
|
40 g |
|
podľa potreby |
|
1 ks |
|
podľa potreby |
|
na vyprážanie |
|
Dresing: | |
200 g (alebo majonéza) |
|
30 g |
|
|
|
1 strúčik |
|
|
Postup
-
1
Mäso ochutíme soľou, korením a rozdelíme na 4 porcie. Každú cez potravinársku fóliu rozvaľkáme asi na 4 mm hrúbku. Na začiatok každej položíme hranolček syra hrubý asi pol centimetra. Zakrútime do roládky pomocou fólie.
- 2
Roládky obalíme v trojobale (hladká múka, rozšľahané vajce, strúhanka) a smažíme v zohriatom oleji.
- 3
Dresing pripravíme zmiešaním créme fraiche, nasekanej pažítky, ochutíme soľou, medom a nastrúhaným cesnakom.
Tiež rolády:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu