Hovädzie roládky so syrovou plnkou

Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 2. januára 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Hovädzie roládky so syrovou plnkou Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

240 g mletá
40 g
podľa potreby
1 ks
podľa potreby
 na vyprážanie
Dresing:
200 g (alebo majonéza)
30 g
1 strúčik
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso ochutíme soľou, korením a rozdelíme na 4 porcie. Každú cez potravinársku fóliu rozvaľkáme asi na 4 mm hrúbku. Na začiatok každej položíme hranolček syra hrubý asi pol centimetra. Zakrútime do roládky pomocou fólie.

  2. 2

    Roládky obalíme v trojobale (hladká múka, rozšľahané vajce, strúhanka) a smažíme v zohriatom oleji.

  3. 3

    Dresing pripravíme zmiešaním créme fraiche, nasekanej pažítky, ochutíme soľou, medom a nastrúhaným cesnakom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist