Hovädzie rolády
Hovädzie rolády

Hovädzie roládky so syrovou plnkou

Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 2. januára 2018
Hovädzie roládky so syrovou plnkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

240 g mletá
40 g
podľa potreby
1 ks
podľa potreby
 na vyprážanie
Dresing:
200 g (alebo majonéza)
30 g
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso ochutíme soľou, korením a rozdelíme na 4 porcie. Každú cez potravinársku fóliu rozvaľkáme asi na 4 mm hrúbku. Na začiatok každej položíme hranolček syra hrubý asi pol centimetra. Zakrútime do roládky pomocou fólie.

  2. 2

    Roládky obalíme v trojobale (hladká múka, rozšľahané vajce, strúhanka) a smažíme v zohriatom oleji.

  3. 3

    Dresing pripravíme zmiešaním créme fraiche, nasekanej pažítky, ochutíme soľou, medom a nastrúhaným cesnakom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: