Foto: selmapuma
Musím sa podeliť aj s ostatnými Varecháčmi o tento famózny krém.
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakoľko som nevedela, že sa mi krém takto podarí, tak som nefotila postup. Tak ale ideme na to: dám si varit šťavu a kôru z 2 citrónov + cukor a žĺtky. Treba stále miešať, aby sa žĺtky nezrazili. Keď zhustne trocha, tak vlejem puding rozmiešaný v 1,5 dl vody a uvarím hustú kašu. Keď vychladne, spojím s maslom.
- 2
Krém som použila na tortu s citrónovým korpusom.
- 2
Na buduce skusam aj ja pomaranc len neviem ci niekde splasim pomarančový puding
Nie je to malo lebo z citrónov je cca 1,5dl stavy a nedava sa mlieko ani v pudingu nie je ,preto je ta chut taka famozna ze tam nie je mlieko vyskúšajte a date mi za pravdu
Miesto vody som použil pomarančoví džús a smotanový puding.Bolo to super.
nie je to malo lebo tam je ta stava z citronu