Dnes sviatočný obed.
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 450 g |
|
| 250 g |
|
| 150 g |
|
| 200 g |
|
| 1 ks do mäsa |
|
| 2 vetvičky |
|
| podľa chuti |
|
|
|
|
| štipka |
|
| domáca na obalenie |
|
| 1 ks na obalenie |
|
| domáca |
|
| 2 PL |
|
Postup
-
1
Pripravila som si hlavné suroviny.
-
2
Všetky 3 druhy mäsa som pomlela na elektrickom mlynčeku.
-
3
Pomleté mäso.
-
4
Mäso som osolila, okorenila, pridala štipku rasce a pochúťkovú smotanu.
-
5
Pridala som strúhaný syr a vajce.
-
6
Všetko som zmiešala a pridala nakrájané konáriky rozmarínu. Všetko som premiešala.
-
7
Rezne som obalila v rozšľahanom vajci a obalila v strúhanke.
-
8
Vyprážala som ich v masti pod pokrievkou.
-
9
Hotové som ukladala na kuchynský papier.
-
10
Prajem vám dobrú chuť.









a tvoja cukráreň je dnes zatvorená? :)
Izi, není zač děkovat. A vidím, že jsem viděla správně - sněhové gule - a teď celou kupu! Sladké já vidím i za dva rohy. A když nevidím, ucítím a nahmatám.
tak len pre hostí, a mne sa neujde… ako na sestrinej svadbe, doteraz som /od 12tich rokov urazený,,,:)
tak vďaka za fotečku a osobný odkaz:)
♡ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ♥