Holandské rezne (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Dnes sviatočný obed.

8
porcií
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravila som si hlavné suroviny.
  2. Všetky 3 druhy mäsa som pomlela na elektrickom mlynčeku.
  3. Pomleté mäso.
  4. Mäso som osolila, okorenila, pridala štipku rasce a pochúťkovú smotanu.
  5. Pridala som strúhaný syr a vajce.
  6. Všetko som zmiešala a pridala nakrájané konáriky rozmarínu. Všetko som premiešala.
  7. Rezne som obalila v rozšľahanom vajci a obalila v strúhanke.
  8. Vyprážala som ich v masti pod pokrievkou.
  9. Hotové som ukladala na kuchynský papier.
  10. Prajem vám dobrú chuť.