Hliva ustricová na divoko
Vladimír Dropčo
Banská Bystrica, 16. novembra 2009
Banská Bystrica, 16. novembra 2009
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na tuku speníme očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistenú a nakrájanú hlivu a dusíme. Potom pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu a korenie.
- 2
Dusíme za občasného podlievania vodou, až kým je všetko mäkké. Potom vydusíme na tuk, pridáme múku, vodu, ocot, cukor a podávame.
- 3
Podávame s knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu