Foto: marcel83
Taká klasika s bylinkovou úpravou :)
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si klasické cestíčko na obaľovanie z vajec, múky a mlieka. Konzistenia hustejšia ako na palacinky. Pridáme na jemno nasekaný čerstvý majorán /bez stoniek/, korenie, soľ.
-
2
Filety si osušíme, jemno nasolíme /solili sme cestíčko/.
-
3
Obalíme v cestíčku a vysmážame na rozpálenom oleji do zlata.
-
4
Ako príloha varené zemiaky a tatárska omáčka.
-
5
Ja záhradku nemám, tak nedám foto záhradky, ale...... Koreničky dostali nové poličky. Dosky 2,5€ u stolára a držiaky vlastnej výroby ;)
www.nowaco.cz/aktuality.html/10_14-file-porce-aljaska...
@viera1 "citrónovalo" sa na tanieri - každý podľa obľuby. /ja nie, decká hej/ ;)