Hejk v majoránkovom cestíčku fotorecept

marcel83 - fotkamarcel83, 22. novembra 2014
Hejk v majoránkovom cestíčku (fotorecept)
Foto: marcel83

Taká klasika s bylinkovou úpravou :)

15 minút
príprava

Suroviny

800 g (morská šťuka)
2 dl
2 ks
 čerstvý

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si klasické cestíčko na obaľovanie z vajec, múky a mlieka. Konzistenia hustejšia ako na palacinky. Pridáme na jemno nasekaný čerstvý majorán /bez stoniek/, korenie, soľ.

    Hejk v majoránkovom cestíčku (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Filety si osušíme, jemno nasolíme /solili sme cestíčko/.

    Hejk v majoránkovom cestíčku (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Obalíme v cestíčku a vysmážame na rozpálenom oleji do zlata.

    Hejk v majoránkovom cestíčku (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Ako príloha varené zemiaky a tatárska omáčka.

    Hejk v majoránkovom cestíčku (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Ja záhradku nemám, tak nedám foto záhradky, ale...... Koreničky dostali nové poličky. Dosky 2,5€ u stolára a držiaky vlastnej výroby ;)

    Hejk v majoránkovom cestíčku (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Vyprážané

Diskusia k receptu

viera1
Môže byť,len by som pred vyprážaní pokvapkala citrónom.Máš za 5x*.A skús si urobiť k rybám jednoduchý dip - majonéza + KL kremžskej horčice.Možno ti zachutí.
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
@marcel83 veľmi mám rada rybu Heik neviem kúpiť na Slovensku,daj prosím tip kde mám hľadať...korenicky sú oki ale na obed by som sa nechala pozvať :-))
jozefj
Fantastický recept.Hlavne ta ozdoba z tatarky.Famózne.