Foto: eraserhead
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
2-3 hodiny minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V princípe môžete použiť hocijaké hovädzie, ja som dal nožinu. Na masti začneme restovať nasekanú cibuľu 5-10 minút, potom nasekaný cesnak, práve zomletú rascu, ďalej restujeme a pridáme mäso. ( s krájaním si nerobte starosti a dajte to nakrájať niekomu kto má obe ruky ľavé prípadne poučenému dieťaťu, nechytáme mišelinky chceme sa najesť a pobaviť sa). Mäso daľej restujeme kým po prvotnom stuhnutí opäť trochu povolí (rovnako ako pri rigor mortis), solíme koreníme práve zomletým alebo nahrubo nasekaným korením , potom pridáme mletú papriku krátko a intenzívne miešame, zalajeme vriacou vodou a necháme pomaly prebublávať. Ak si spomenieme niekedy uprostred varenia pridáme nahrubo nasekanú papriku, rajčiny a varíme do mäkka a hustoty.
ale spravte to presne tak ako píše tiginko, keď večer píšem veľmi zle vidím.
v lone matky zeme-v prírode mimo svet=lepšej drogy veru niet..guláš..ticho..vtáci..možno dáky - rovnakého razenia - parťáci..
bez falošného pre/d/stierania..ústa utrieť spakruky..
umyť /sa/ v zurčiacej vode potoka..sem-tam po tráve bosí počítať kvapky rannej rosy..v kýbli sa pivo rosí...
takýto život pohodu do duše nosí..
poznám..som deva z hôr..nech vyššie popísané príde aj k nám čím skôr..
..tak som sa ti tu zasnila..pri jednom voňavom kotlíku..
aha..ešte..večer heligonky či gitary muziku..
uňo ňuňo..:-)