Tento recept mám z TV relácie, ale som ho vyskúšal a je to guľáš na jedničku. Mäso môžete použiť aké chcete ( bravčové, hydinové, Zobraziť celý popisTento recept mám z TV relácie, ale som ho vyskúšal a je to guľáš na jedničku. Mäso môžete použiť aké chcete ( bravčové, hydinové, hovädzie a pod.) ja robím z hovädzieho.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame. Mäso pokrájame na kocky. Do hrnca dáme bravčovú masť, ktorú rozpustíme a vsypeme cibuľu a cesnak.
- 2
Pražíme až kým malo nezhnednú. Pridáme mäso posolíme okoreníme a občas podlievame vodou až kým nezmäkne.
- 3
Potom pridáme papriku aj pokrájanú zeleninovú, pridáme 2 PL kečup, podlejeme vodou a dochutíme majoránku a pod. Povarime a môžeme podávať. Ja tam dáva aj jednu mrkvu a petržlen.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu