Guláš

vojna - fotkavojna, 29. apríla 2013

Tento recept mám z TV relácie, ale som ho vyskúšal a je to guľáš na jedničku. Mäso môžete použiť aké chcete ( bravčové, hydinové, hovädzie a pod.) ja robím z hovädzieho.

3
porcie
15 minút
príprava
30-60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1000 g
5 ks
5 strúčiky
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame. Mäso pokrájame na kocky. Do hrnca dáme bravčovú masť, ktorú rozpustíme a vsypeme cibuľu a cesnak.

  2. 2

    Pražíme až kým malo nezhnednú. Pridáme mäso posolíme okoreníme a občas podlievame vodou až kým nezmäkne.

  3. 3

    Potom pridáme papriku aj pokrájanú zeleninovú, pridáme 2 PL kečup, podlejeme vodou a dochutíme majoránku a pod. Povarime a môžeme podávať. Ja tam dáva aj jednu mrkvu a petržlen.

Recept je zaradený do kategórií:
Hlavné jedlá, Obed, Polievky, Večera, Varené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@afataga , vďaka tomu, že gulášov je plné vrece, tak aj kečup tam môže ísť. Nepokazí to.
Do gulašu ide aj škorica a voňave klinčeky?