Guláš

Autor receptu: vojna

Tento recept mám z TV relácie, ale som ho vyskúšal a je to guľáš na jedničku. Mäso môžete použiť aké chcete ( bravčové, hydinové, hovädzie a pod.) ja robím z hovädzieho.

3
porcie
15 minút
príprava
30-60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame. Mäso pokrájame na kocky. Do hrnca dáme bravčovú masť, ktorú rozpustíme a vsypeme cibuľu a cesnak.
  2. Pražíme až kým malo nezhnednú. Pridáme mäso posolíme okoreníme a občas podlievame vodou až kým nezmäkne.
  3. Potom pridáme papriku aj pokrájanú zeleninovú, pridáme 2 PL kečup, podlejeme vodou a dochutíme majoránku a pod. Povarime a môžeme podávať. Ja tam dáva aj jednu mrkvu a petržlen.