Grilovaný filet ryby na špenáte a pečených zemiakoch

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009

Suroviny

4 ks
100 g
3 strúčiky
4 ks




Postup

  1. 1

    Filety z ryby osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom. Grilujeme z oboch strán veľmi rýchlo, aby sme rybu nevysušili.

  2. 2

    Špenát veľmi krátko sparíme na troške oleja alebo masla a ochutíme soľou, korením, prelisovaným cesnakom. Zemiaky vopred uvaríme v šupe a nakrájame na hrubšie kolieska.

  3. 3

    Môžeme rýchlo ugrilovať priamo s rybou. Na tanier poukladáme opečené zemiaky, na ne dáme sparený špenát a filet ryby. Polejeme rozpusteným maslom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia