Grilovaný filet ryby na špenáte a pečených zemiakoch

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009 11:53
Ďalšie recepty »

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Filety z ryby osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom. Grilujeme z oboch strán veľmi rýchlo, aby sme rybu nevysušili.

  2. 2

    Špenát veľmi krátko sparíme na troške oleja alebo masla a ochutíme soľou, korením, prelisovaným cesnakom. Zemiaky vopred uvaríme v šupe a nakrájame na hrubšie kolieska.

  3. 3

    Môžeme rýchlo ugrilovať priamo s rybou. Na tanier poukladáme opečené zemiaky, na ne dáme sparený špenát a filet ryby. Polejeme rozpusteným maslom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist