Gnocchi so šampiňónmi a špenátom
Magazín Varecha
piatková príloha denníka Pravda, 22. februára 2022
piatková príloha denníka Pravda, 22. februára 2022
Foto: Shutterstock.com
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vo veľkej panvici rozohrejeme 2 PL oleja a krátko orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme očistené na plátky nakrájané šampiňóny, opečieme.
- 2
K šampiňónom pridáme umytý a osušený špenát a chvíľu miešame, kým zavädne. Potom vmiešame crème fraîche alebo kyslú smotanu, mlieko, dochutíme soľou, korením a mletým muškátovým orieškom.
- 3
Na záver pridáme hotové gnocchi a prehrejeme. Gnocchi môžeme predtým na druhej panvici dozlatista opražiť na 2 PL oleja.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu