Francúzsky Šalát (Ceaser Šalát)

kucharjozko - bez fotkykucharjozko, 7. decembra 2013

Recept som vymyslel dnes večer. Mál som chuť na Ceaser Šalát lenže nemal som dressing doma tak som si urobil presný postup len som dal Francúzsky Dressing tak som mu dal aj takýto názov. Veľmi mi chutil neváhajte a vyskušajte :-)

1
porcia
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
120 g
2 ks
20 g
3 PL
20 g
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ľadový šalát si prekrojíme na polovicu a na štvrtinku. Dve štvrtinku nakrájame na drobno vložíme do misky, pridáme Fr.Dressing a premiešame. Mäsko si nakrájame na kocky, pripravíme si panvičku nalejeme olivový olej, pražíme mäsko do zlatistá. Medzi tým si nakrájame na polovičky cherry paradajky, pripravíme si chlebík na krutóny.

  2. 2

    Premiešaný šalát vložíme na tanier, vyzdobíme ho cherry paradajkami. Ak je mäsko hotové vložíme ho na stred, na panvičku vložíme chlebík ak je hotový odstavíme z ohňa. Na mäsko čo sme vložili do stredu, pridáme struhaný parmezán a na to pridáme krutóny. Olivový olej polejeme na šalát.

  3. 3

    Šalát podávame toustovým chlebíkom. Prajem dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: