Foto: kucharjozko
Recept som vymyslel dnes večer. Mál som chuť na Ceaser Šalát lenže nemal som dressing doma tak som si urobil presný postup len som Zobraziť celý popisRecept som vymyslel dnes večer. Mál som chuť na Ceaser Šalát lenže nemal som dressing doma tak som si urobil presný postup len som dal Francúzsky Dressing tak som mu dal aj takýto názov. Veľmi mi chutil neváhajte a vyskušajte :-)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ľadový šalát si prekrojíme na polovicu a na štvrtinku. Dve štvrtinku nakrájame na drobno vložíme do misky, pridáme Fr.Dressing a premiešame. Mäsko si nakrájame na kocky, pripravíme si panvičku nalejeme olivový olej, pražíme mäsko do zlatistá. Medzi tým si nakrájame na polovičky cherry paradajky, pripravíme si chlebík na krutóny.
- 2
Premiešaný šalát vložíme na tanier, vyzdobíme ho cherry paradajkami. Ak je mäsko hotové vložíme ho na stred, na panvičku vložíme chlebík ak je hotový odstavíme z ohňa. Na mäsko čo sme vložili do stredu, pridáme struhaný parmezán a na to pridáme krutóny. Olivový olej polejeme na šalát.
- 3
Šalát podávame toustovým chlebíkom. Prajem dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu