2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do väčšieho množstva vody dáme variť špagety. Kým sa uvaria, speníme cibuľu na rozohriatom oleji, mäso pokrájame na tenké rezance a pridáme k cibuli. Posolíme, okoreníme a popražíme. Rozotrieme strúčik cesnaku a s rajčiakovým pretlakom pridáme na panvicu.
- 2
Udusíme všetko spolu domäkka, pritom podlievame vývarom z mäsa. Špagety scedíme, rozmiešame s čerstvým maslom a dáme na horúci tanier.
- 3
Stred taniera vyplníme duseným mäsom, špagety na okrajoch taniera posypeme strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu