Francúzske špagety

redakcia - fotkaredakcia, 18. augusta 2009
2
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
400 g
1 ks
4 PL
80 g
1 strúčik
1 PL
80 g




Postup

  1. 1

    Do väčšieho množstva vody dáme variť špagety. Kým sa uvaria, speníme cibuľu na rozohriatom oleji, mäso pokrájame na tenké rezance a pridáme k cibuli. Posolíme, okoreníme a popražíme. Rozotrieme strúčik cesnaku a s rajčiakovým pretlakom pridáme na panvicu.

  2. 2

    Udusíme všetko spolu domäkka, pritom podlievame vývarom z mäsa. Špagety scedíme, rozmiešame s čerstvým maslom a dáme na horúci tanier.

  3. 3

    Stred taniera vyplníme duseným mäsom, špagety na okrajoch taniera posypeme strúhaným syrom.

Diskusia k receptu