Fáš zo zajačieho stehna s karfiolovým pyré
Martin Novák
šéfkuchár Šimák Zámok Pezinok, 3. februára 2020
šéfkuchár Šimák Zámok Pezinok, 3. februára 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso vykostíme a spolu s rozmarínom, cesnakom, so soľou, s korením a so smotanou rozmixujeme v robote na hladkú zmes.
- 2
Na potravinovú fóliu rozložíme plátky slaniny vedľa seba a nanesieme na ňu fáš zo zajaca. Zakrútime a dáme na paru na 10 minút. Potom zachladíme a pred podávaním opečieme na panvici. Na panvici spolu s mäsom opečieme aj huby.
- 3
Karfiol rozoberieme na menšie časti a varíme v mlieku ochutenom soľou a muškátovým orieškom. Keď je mäkký, rozmixujeme na hladké pyré.
Tiež zajačie stehno:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
muchotrávka zelená v prášku
veľmi chutná huba
pravda
-...IBA JEDEN RAZ...
z nových techno surovín
ide na mňa často mráz..
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ps.:
mne neverte nič
Ešte počkám, či sa dozviem čo to je, lebo ma to vážne zaujíma, a keď nebude žiadna reakcia, tak ti @radost uverím tú tvoju verziu.
Také som sa nedávno dočítala.
ach jaj
to podľa teorie:
cudzie je vždy lepšie ako domáce
=dopláče=
lebo treba voziť hore dolu z celého sveta do celého sveta
na úkor našich potomkov
necháme im danajský dar
len sledujte
zamorenie plastami
rozširovanie chorôb,vírusov..
aaaleee
radosť žiť
nám
a čo potomkom nechám..??
sa netrápim
A nemá ten čaj koruna vírus? Ktovie čí ho dávajú do karantény, keď ho dovezú.
Na matcha tea je to moc krystalické. Snad by @redakcia mohla vnést světlo, prosím.
Aby si bol v obraze ,tak zajac poľný má tmavé, veľmi tmavé, mäso a to mäsko na obrázku či sa ti to páči alebo nie , je bledulinké a teda ide o domáceho králika čo je predsa len niečo iné a to aj chuťove.