Zajačie stehno
Zajačie stehno

Fáš zo zajačieho stehna s karfiolovým pyré

Martin Novák
šéfkuchár Šimák Zámok Pezinok, 3. februára 2020
Fáš zo zajačieho stehna s karfiolovým pyré
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

500 g
250 g (plátky)
10 g
50 g
130 g
5 g
100 ml
400 g
100 g
300 ml
1 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso vykostíme a spolu s rozmarínom, cesnakom, so soľou, s korením a so smotanou rozmixujeme v robote na hladkú zmes.

  2. 2

    Na potravinovú fóliu rozložíme plátky slaniny vedľa seba a nanesieme na ňu fáš zo zajaca. Zakrútime a dáme na paru na 10 minút. Potom zachladíme a pred podávaním opečieme na panvici. Na panvici spolu s mäsom opečieme aj huby.

  3. 3

    Karfiol rozoberieme na menšie časti a varíme v mlieku ochutenom soľou a muškátovým orieškom. Keď je mäkký, rozmixujeme na hladké pyré.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
Čo je to za zelený prášok na tom pyré ?
2x haji, kvakac
@dr (3.2.2020 11:26)

muchotrávka zelená v prášku
veľmi chutná huba
pravda
-...IBA JEDEN RAZ...
z nových techno surovín
ide na mňa často mráz..
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ps.:
mne neverte nič
2x 123, kvakac
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
@radost (3.2.2020 12:23)

Ešte počkám, či sa dozviem čo to je, lebo ma to vážne zaujíma, a keď nebude žiadna reakcia, tak ti @radost uverím tú tvoju verziu.