Muflónie mäso

  • Muflonia rolka na cíceri
  • Boršč od Dnepra (fotorecept)

    Boršč od Dnepra (fotorecept)

    Tak ako som sľúbil v diskusii, pripájam môj recept od Dnepra z mesta Čerkasy. Recept je jednoduchý, ale skutočne dobrý sa mi vydaril až po dvoch rokoch skúšania. Nevaril som ho každý deň, ale som...

  • Moja základná marináda na divinu, ale aj iné mäso  (fotorecept)

    Moja základná marináda na divinu, ale aj iné mäso (fotorecept)

    Slovo robí chlapa a sľuby sa majú plniť! Verím, že čo domáci majster, to osobitý rcp. Ja som si pred rokmi začal zostavovať ten svoj, až som dospel k tomuto. Ten nám chutí najviac....

  • Recept bez obrázku

    Zbojnícka mladosť

    Tento recept robieval kedysi môj otec pred 30 rokmi a veľmi nám to chutilo. Názov tohto receptu presne neviem , ale otec to tak volal.

  • Muflónie kotlety po zbojnícky

    Muflónie kotlety po zbojnícky

    Plátky mäsa z muflónieho chrbta (150 g na porciu) naklepeme, osolíme, okoreníme potrieme cesnakom, posypeme korením, rascou, obalíme v múke a prudko opečieme na oleji z oboch strán.

  • Muflón na cesnaku so špenátom

    Muflón na cesnaku so špenátom

    Muflón na cesnaku: Cibuľku zarestujeme s cesnakom, pridáme muflonie mäso nakrájané na kocky, ochutíme soľou, korením a rascou, podlievame a dusíme do mäkka.

  • Šašlik (Шашлык)

    Šašlik (Шашлык)

    Šašlik nie je len upražené mäso, šašlik je rituál. V poslednej dobe som zbadal na Slovensku na rôznych púťach, jarmokoch stánky so šašlikom. Kto bol na Kavkaze, alebo hoc aj niekde v Rusku vie,...

  • Recept bez obrázku

    Rebierko z muflóna na zbojnícky spôsob

    Z chrbta muflóna odsekneme chrbtovú kosť a čiastočne aj rebrové kosti, mäso očistíme, odblaníme, umyjeme a osušíme. Z upraveného chrbta nasekáme kotlety, okoreníme ich a potrieme cesnakom rozotretým s časťou soli. Na masti dozlata...

  • Recept bez obrázku

    Muflonie stehno na staročeský spôsob

    Stehno necháme odležať v rozdrvených borievkach, umyjeme ho a osolíme. Loj alebo slaninu nakrájame, dáme na pekáč, nakrájame cibuľu, pridáme stehno, koreniny, cesnak a ocot.

  • Recept bez obrázku

    Guláš z muflóna

    Odležané mäso odblaníme, umyjeme, pokrájame na rezne, zľahka naklepeme a potom pokrájame na malé kocky alebo hrubšie rezance. Údenú slaninu pokrájame na malé kocky a opražíme. Pridáme pór pokrájaný na kolieska, opražíme ho, vložíme...

  • Recept bez obrázku

    Polievka z diviny s hubami

    Mäso vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme celé čierne a nové korenie, očistenú cibuľu a cesnak. Uvaríme domäkka.

Inšpirácie z nových receptov
TOPlist