Polievka z diviny s hubami

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009

Suroviny

250 g
150 g
100 g
100 g
40 g
40 g
2 strúčiky
15 dcl
2 zrnká
2 zrnká




Postup

  1. 1

    Mäso vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme celé čierne a nové korenie, očistenú cibuľu a cesnak. Uvaríme domäkka.

  2. 2

    Zemiaky a koreňovú zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na malé kúsky a pridáme do polievky. Očistené huby nakrájame na tenké plátky, opražíme na masti, pridáme do polievky a všetko spolu dovaríme.

  3. 3

    Do uvarenej polievky môžeme zamiešať nastrúhaný údený syr a nastrúhanú polovicu krajca čierneho chleba.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia