Muflónie kotlety po zbojnícky

Karol Lenčeš
šéfkuchár hotela Kaštieľ v Mojmírovciach, 8. októbra 2010 11:21
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Muflónie kotlety po zbojníckyFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Plátky mäsa z muflónieho chrbta (150 g na porciu) naklepeme, osolíme, okoreníme potrieme cesnakom, posypeme korením, rascou, obalíme v múke a prudko opečieme na oleji z oboch strán.

  2. 2

    Posypeme mletou paprikou, hneď podlejeme vývarom, pridáme sójovú a worcesterskú omáčku a krátko podusíme.

  3. 3

    Ku koncu pridáme víno. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi alebo ryžou.

  4. 4

    NÁŠ TIP: Divinu je vhodné vždy pred prípravou jedla namarinovať. Marinádu zvolíme podľa chuti a mäso v nej necháme odstáť aspoň noc pred varením či pečením.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist