Muflón na cesnaku so špenátom
František Ujlaky
kuchár z Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra., 5. novembra 2009
kuchár z Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra., 5. novembra 2009
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Muflón na cesnaku: Cibuľku zarestujeme s cesnakom, pridáme muflonie mäso nakrájané na kocky, ochutíme soľou, korením a rascou, podlievame a dusíme do mäkka.
- 2
Špenát: Použijeme mrazený krájaný špenát, rozmrazíme ho a odkvapkáme. Zarestujeme cibuľku, pridáme špenát, soľ, korenie, vajce a smotanu a necháme prevrieť. Rozmixujeme do hladka.
- 3
Náš tip: Podávame so zemiakovou knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu