Plnený pečený chlieb fotorecept
Foto: kvakac
Veľká to dobrota a hlavne rýchla. Dávam to len na pripomenutie receptu Báčikova podrážka.
Zdroj: Báčikova podrážka
1
porcia
porcia
3 minút
príprava
príprava
7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Odkrojíme krajec chleba a vyrežeme z neho stred. Stred chleba natrieme syrom. Feferónku a cesnak nakrájame na drobno.
-
2
Na panvicu dáme olej a opražíme kôrku najskôr z jednej strany. Potom prevrátime na opačnú stranu a do stredu dáme vajce (bez škrupín).
-
3
Hneď na to dáme cesnak a feferónku.
-
4
A rýchlo prikryjeme striedkou chleba. Natretú časť syrom dáme na vajce. Pritlačíme na chvíľu. Potom párkrát opečieme raz jednu stranu a potom druhú.
-
5
A dobrota je hotová, len sa pustiť do nej. Je to rýchle a hlavne dobré.
Vďaka za koment. Ja som to len oprášil recept. Je to ozaj dobré.
Vďaka za koment. Ešte že to @kucharka ukázala čo varili, tak ani o tom neviem. Ledva som to našiel, čo bol takýto dobrý recept zapadnutý v prachu. Je to recept od @Misop za ktorý ďakujem.
Vďaka za koment. Je to aj tak dobré. A na mäso som sa tešil na obed. Na takúto dobrotu.
Vďaka za koment. Keby som vedel že to aj nemecku robia, tak tam napíšem aj ich kuchyňu. Takto zužitkovali všetok starý chlieb. Prišlo to ako na zavolanie.
Ten název není jen tak. Kdysi jsme s manželem seděli v restauraci na Pancíři (jeden ze Šumavských vrcholů) a vedle seděli Němci a jedli "cosi" a smáli se, že mají kotletu bez masa, protože masa bylo minimum, zato více strouhanky a vajíček. Nás ten příběh velmi nadchnul a od té doby říkáme topinkám obaleným vajíčkem "kotlety bez masa".
Vďaka za koment. Nie len zužitkovať, ale aj chutne.
To sa veru ten názov k tomu hodí.
Vďaka za koment. Niekedy človek ma všetkého dosť. Mne niekedy chutí maslový chlieb so šálkou studeného mlieka, bez varenia.
Vďaka za koment. Oplatí sa to urobiť. Je to chutne.
Vďaka za koment. Veru jednoduché, rýchle a pritom dobré.
Vďaka za koment a prianie. Máš pravdu je to také chalupárske zdravé jedlo. Pri dobrej robote aj chutí ta ne.
Vďaka za koment. U nás bude veru častejšie na stole.