Foto: juri272
Dobrý deň, tento recept som si vybral preto,lebo je to vynikajúce buď ako predjedlo alebo hlavné jedlo to už ale nechám na vás... V Zobraziť celý popisDobrý deň, tento recept som si vybral preto,lebo je to vynikajúce buď ako predjedlo alebo hlavné jedlo to už ale nechám na vás... V konečnom výsledku budete cítiť chuť koňaku,byliniek,spojených z kuracou pečenou.... Prajem vám dobrú chuť..
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do panvice dáme 250g masla a nechame roztopiť,k roztopenému maslu pridáme cibuĺu a restujeme do zlatista,ku takto orestovanej cibuľke pridáme kuraciu pečen rozmarín,tymián, cesnak a dusíme pokiaľ nebude v strede pečeň rúžova,pozor nesmie byť krvavá. Hotovú zmes dáme do mixéra a pridáme mandle.
- 2
Do výpeku z pečeňe pridáme 50g masla necháme speniť do takto pripraveného výpeku pridáme koňak alebo brandy zaflambujeme a odstavíme. Všetko pridáme ku zmesi do mixéra a pomixujeme.
- 3
Hotovú zmes necháme vychladnúť cca 30minút,pripravíme si formu ktorú obalíme potravinárskou fóliou aby sa pašteta neprilepila a potom bi nešla vyklopiť.Zmes vyklopíme do formy a na vrch poukladáme zvyšný tymián a rozobratý rozmarín a zalejeme zvyšným roztopením maslom a dáme do chladničky na 24 hodín............ Dobrú chuť ;)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu