Dezert Pavlova so šľahačkou a s ovocím
Marko Boczek
zástupca šéfkuchára v reštaurácii Brasserie La Marine v Bratislave, 17. decembra 2020
zástupca šéfkuchára v reštaurácii Brasserie La Marine v Bratislave, 17. decembra 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20 minút
príprava
príprava
50 minút
na 155 °C
na 155 °C
Suroviny
8 ks |
|
200 g |
|
25 ml |
|
2 g |
|
250 ml |
|
podľa chuti |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Z vaječných bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh, na záver pridáme ocot a škrob a ešte chvíľu šľaháme.
- 2
Pripravenú snehovú zmes rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme pri 155 stupňoch 50 minút.
- 3
Upečený snehový korpus nakrájame na kúsky a podávame s vyšľahanou šľahačkou a s ovocím.
Tiež pavlova:
- 2
A Pavlov dostal na frak.