Všetko umyjeme potom pokrajáme dame variť do vody spolu s octom, octu sa može ešte dodať treba ochutnať ked zovre,polevka ma Zobraziť celý popisVšetko umyjeme potom pokrajáme dame variť do vody spolu s octom, octu sa može ešte dodať treba ochutnať ked zovre,polevka ma byť kyslejšia,Može sa dodať ked máme udene ked máme ,ale nie vela ,ked sa polevka uvari precedime polevku ,aby nebolo v nej varene ,ostanie cista Dochutime podla svojej huti.Podavame s varenym vajcom , alebo s varenenymi zamiakmi.Ked nalejeme na tanier ,pridáme smotanu na dochutenie , polevka vyborna ,velmi zdrava.Každy si dochuti svojim sposobom
porcií
tepelná úprava
Suroviny
| 2 kg pokkrajať |
|
| 2 kusy |
|
| 1 stredna |
|
| 3 stručky |
|
| 4 kusky |
|
| 4 ks. |
|
| 3 ks |
|
| 1 lyžička podla potreby |
|
| 3 ks |
|
| 1 lyžička do taniera dodať |
|
| 1 lyžičku |
|
| 1 kocku |
|
| pol ,lyžičky podla huti |
|
| 3 litre teplá |
|








Diskusia k receptu