Foto: martina34
Chutný gulášik, ktorý vám neohrozí cholesterol :-)
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si cibuľku a necháme ju postáť, kým si nakrájame mrkvu, mäsko, cikinu, nasekáme na drobno cesnak, na menšie kúsky si nakrájame aj hlivu. V hrnci si necháme zohriať olej a popražíme na ňom cibuľku, pridáme kuracie mäsko, trochu osmažíme, pridáme papriku, korenie, soľ a dobre premiešame. Pridáme paradajkový pretlak a podlejeme cca 3 dcl vody. Pridáme nakrájanú mrkvu a hlivu a prikryjeme cca na 10 minút. Potom pridáme nasekaný cesnak a cukinu nakrájanú na menšie kúsky. Chvíľku povaríme a dochutíme majoránkou.
Komentár pridávam aj v malej nádeji, že si ho niekto všimne v prehľade komentárov a zaradí do jedálnička túto dobrotu. Veď je škoda, ak o nej ľudia nevedia.