Cuketové balotínky s ovčím syrom
Martin Valachy
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 6. februára 2013
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 6. februára 2013
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu pozdĺžne narežeme na plátky hrubé asi 0,5 cm a opečieme ich na oleji. Položíme na papierový obrúsok, osolíme, okoreníme a potrieme rozotretým cesnakom.- 2
Ovčí syr nakrájame na malé kocky a premiešame so šalotkou, pažítkou a ricottou. Vytvarujeme malé guľky, ktoré zabalíme do cukety. Do mascarpone s omáčkou pang gang pridáme podrvené píniové oriešky.- 3
Údené kačacie prsia narežeme na tenké plátky a pokvapkáme ich olivovým olejom. Ozdobíme bylinkami a môžeme podávať s toastom alebo ochutenými suchárikmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu