Csikós tokány (ragú na červenom víne)

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009
Csikós tokány (ragú na červenom víne)

Suroviny

1500 g
300 g
80 g
200 g
150 g
150 g
200 ml
100 ml




Postup

  1. 1

    Hovädzie mäso nakrájame na dlhé pásiky (asi 6–7 cm).

  2. 2

    Na masti opražíme na kocky nakrájanú cibuľu do zlata a na cibuľový základ vložíme nakrájané hovädzie mäso.

  3. 3

    Osolíme, okoreníme, pridáme nakrájanú papriku, paradajky, šampiňóny a dusíme ešte ďalších 10 minút.

  4. 4

    Na konci pridáme červené víno a krátko povaríme. Podávame s haluškami a pri podávaní ozdobíme kyslou smotanou.

Diskusia k receptu

Vymazať
2010
Jej takto vyzera tokan , pokial si pamatam on sa robi skoro bez omacky len tak s troskou ,a ked ma omacku tak je to perkelt.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia