Foto: barboradurajkova
Tento receptík sme si so sestrou vymysleli za pochodu. :D Dúfam že Vám bude chutiť aspoň tak ako nám :D :D Dobrú chuť
príprava
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
200 g |
|
1 dl |
|
4 ks |
|
1 dl |
|
200 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 čl |
|
Plnka: | |
1 ks |
|
1 ks |
|
250 ml |
|
150 g |
|
100 g |
|
Na ozdobu: | |
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Štyri žĺtka vymiešame s kryštálovým a vanilkovým cukrom na penisto.
- 2
Pridáme vodu a olej a dobre premiešame.
- 3
Prisypeme preosiatu múku, do ktorej sme pridali prášok do pečiva .
- 4
Nakoniec zľahka vmiešame sneh zo štyroch bielkov.
- 5
Zlatý klas rozmiešame s 100 ml mlieka. Zvyšok dáme variť a dolejeme šťavou z kompótu.
- 6
Uvaríme puding a po vychladnutí primiešame Heru .
- 7
Jahody prekrojíme na poly a namáčame v čokoláde.
- 8
Vychladnutý korpus natrieme jahodovým džemom a poukladáme naň jahody.
- 9
Navrch navrstvíme krém a ozdobíme nastrúhanou bielou čokoládou a trubičkami. Dobrú chuť. :D :D :D
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu