Suroviny
| 130 g |
|
| 40 g |
|
| 1 bal. |
|
| 100 g (alebo iný tuk) |
|
| štipka |
|
| 1 ČL |
|
| Krém: | |
| 1 bal |
|
| 4 dcl |
|
| 4,5 PL |
|
| 100 g |
|
| 200 g |
|
| Na zdobene: | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
zo všetkych surovin si urobíme cesto,z rukami dobre prepracujeme na doske a vložíme do chladničky na hodinku
- 2
krém:mlieko,cukor zl.klas si rozmiešame a uvaríme hustý pudin,ked je už puding hotovy odstavíme z ohňa a pridáme nalámanú čokoládu,miešame až kým sa čokolada celkom nerozpustí ,potom odložíme a necháme vychladnúť
- 3
pripravíme si kovové košíčky,ktoré velmi jemne potrieme olejom...vybereme cesto s chladničky,cesto do košíčkov nedávame na hrubo.. dáme piecť na 180st ... treba sledovať,ked už majú zlatistú farbu vybereme ich.
- 4
Maslo si vymiešame do peny a po lyžiciach pridávame vychladnuty puding,ked je krém trocha riedky dáme ho do chladničky aspon na hodinu . Potom s krémom naplníme košíčky,zdobíme s čokoládou kt.si zriedime s trochou oleja alebo s nastruhanou čokoladou :) dobru chuť
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu