Cibuľová nátierka
Cibuľová nátierka

Cibuľová nátierka s jablkom a so syrom

Ľuboš Galbavý a Silvia Varačková
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 2. marca 2020
Cibuľová nátierka s jablkom a so syrom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
príprava

Suroviny

150 g
1 ks
1 PL
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame a sparíme horúcou vodou. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    Jablko očistíme a nahrubo nastrúhame. Pridáme cibuľu, majonézu, jogurt, citrónovú šťavu, nastrúhaný syr, cukor a soľ podľa chuti.

Diskusia k receptu

pivonka
včera som túto nátierku urobila a je výborná. došiel mi citrón, tak som ani nesladila ale pridala poriadnu lyžicu tatárskej a tá nátierku aj dochutila aj bola kompaktnejšia, nepadala z chleba. dá sa jest aj ako šalát.
1x haji




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia