Foto: elixir
Nátierka z kešu a opraženej cibule...
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kešu zalejeme vriacou vodou a 5-6 hodín namáčame.
-
2
Po uplynutí času na namáčanie kešu ho necháme okvapkať.
-
3
Cibuľu opražíme na oleji.
-
4
Rozmixujeme kešu.
-
5
Pridáme cibuľu, ocot... a zmixujeme to s orechami na hladkú zmes. Výraznejšie dochutíme čiernym korením, soľou, pridáme i tymian a petržlenovú vňať.
-
6
Pred podávaním dobre vychladíme.
@marianne som sa teraz pre zmenu aj ja poplietla... :)
Veľmi pekne ešte raz ďakujem za recept, je vynikajúca! :-)
@mariamka to je fajn nápad, myslím, že to bude tiež pasovať :)
@zuzanka1367 pevne dúfam, že budeš spokojná :)