Foto: jarbra
Rychle, jednoduche, chutne. Recept pripraveny neskoro v noci, fotilo sa mi velmi zle.
Postup
-
1
Suroviny, ktore potrebujeme:
-
2
Bravcovu konzervu ( Lunc ) a ocistenou cibulu zomelieme, pridame ocisteny a rozotrety cesnak ( podla chuti ).
-
3
K zomletemu masu z konzervy, pridame cele vajicko, cibulu, cesnak, mlete cierne korenie, sol. ( podla chuti ).
-
4
Chlebove krajce naplnime tak, ze jeden krajec natrieme masovou zmesou, a vrch prikryjeme dalsim krajcom chleba.
-
5
Krajce spojime sparadlami a nechame cca 30 minut odlezat v chladnicke, aby stuhli.
-
6
Z mlieka, zo zltkov a muky pripravime cesticko, pridame trochu soli ...
-
7
vyslahane bielka pridame do cesticka, zlahka zamiesame.
-
8
Krajce obalime v cesticku ...
-
9
Vyprazame na rozpalenom oleji.
-
10
K tejto pochutke mozme podavat zeleninovy salatik, alebo cokolvek naco mate chut.
-
11
Pridavam este napis konzervy je to ,, LUNC ,,.
Inak, staci si pozriet zlozenie konzervy pre ludi a pre macky/psov :) Velakrat doprajeme viac nasim domacim milacikom, ako sami sebe ;)
Je nam urcite jasne, ze ak vyrobca moze pomliet, tak sa v tom mletom strati kadeco /uz som pocul aj take, ze sa sem-tam potkan do mlynca na maso zatulal :)/
Ale tak su urcite aj kvalitne vyrobky.
Dnes sa už "pančuje" aj mäso, takže často nevieme akú kvalitu jeme.
Konzervy vôbec nekupujem, ale tentokrát to vyskúšam.