Chickenburger s čili papričkami

Roman Vojtyla
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 3. mája 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Chickenburger s čili papričkamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia nožom najemno nasekáme, pridáme vajíčko, na pásiky narezanú čili papričku, soľ, čierne korenie a nahrubo nasekané lístky petržlenovej vňate. Vytvarujeme dva hamburgery, ktoré pečieme na grile alebo panvici na miernom plameni. Občas obrátime.

  2. 2

    Kým sa mäso pečie, prehrejeme žemle, natrieme vnútro primeraným množstvom majonézy. Poukladáme plátky paradajky, kyslé uhorky, cibuľu a šalát. Vložíme upečené mäso.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist