Chickenburger s čili papričkami
Roman Vojtyla
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 3. mája 2016
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 3. mája 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nožom najemno nasekáme, pridáme vajíčko, na pásiky narezanú čili papričku, soľ, čierne korenie a nahrubo nasekané lístky petržlenovej vňate. Vytvarujeme dva hamburgery, ktoré pečieme na grile alebo panvici na miernom plameni. Občas obrátime.
- 2
Kým sa mäso pečie, prehrejeme žemle, natrieme vnútro primeraným množstvom majonézy. Poukladáme plátky paradajky, kyslé uhorky, cibuľu a šalát. Vložíme upečené mäso.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu