Cestoviny so špenátom a orechami podľa Tomáša Kucuka videorecept
Určite poznáte cestoviny na rôzne spôsoby. Tomáš Kucuk, Mister Slovenskej republiky 2019 ich robí takto. So špenátom a s orechami.
Suroviny
250 g |
|
250 g čerstvý |
|
200 g |
|
100 g (v črievku) |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
10 ks |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode.
- 2
Špenát rozmixujeme s trochou vody.
- 3
Na drobno nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Neskôr k nej pridáme nakrájané paradajky a orestujeme. Potom pridáme rozmixovaný špenát a necháme prejsť varom.
- 4
Zmes dochutíme rascou, mletým čiernym korením. Pridáme nasekané orechy a roztlačený cesnak, tavený a balkánsky syr.
- 5
Nakoniec primiešame uvarené scedené cestoviny. Podávame ozdobené balkánskym syrom a listom špenátu.
Tiež so špenátom:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre