Cestoviny so šampiňónovou omáčkou
Foto: skatulka
Hríbovú omáčku na cestoviny mám veľmi rada. A keď nie sú pravé hríby, postačia aj šampiňóny. Stačí dochutiť sušenými pomletými hubami.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na oleji si orestujeme pokrájanú cibuľku, pridáme pokrájané šampiňóny a mierne orestujeme.
- 2
Pridáme pomleté sušené huby a zalejeme smotanou.
- 3
Necháme mierne zredukovať, prípadne dochutíme a na záver pridáme kúsok masla na zjemnenie.
- 4
Do omáčky pridáme už uvarené cestoviny a všetko spolu zamiešame. Môžeme dozdobiť pažítkou.
Tiež so šampiňónmi:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu