Foto: babkamt
Niekedy sa mi nechce dlho stáť pri sporáku . Tak si to trochu uľahčím a uvarím niečo , čo je rýchlo hotové. Najskôr Zobraziť celý popisNiekedy sa mi nechce dlho stáť pri sporáku . Tak si to trochu uľahčím a uvarím niečo , čo je rýchlo hotové. Najskôr som si pripravila potrebné suroviny . No a potom je už za pár minút obed na stole.
Postup
-
1
Očistila som si mrkvu. Pór , čínsku kapustu , hrubostennú červenú papriku aj mrkvu som nakrájala na hranoly.
-
2
Kuracie prsia som umyla a tiež som ho nakrájala na hranolky.
-
3
Pripravila som si chilli sladkú omáčku na kura , sójovú omáčku a ustricovú omáčku .
-
4
Samozrejme , nesmiem zabudnúť na čerstvý zázvor . Nedávam ho veľa . Je dosť aromatický .
-
5
Suroviny sú pripravené , môžeme ísť variť. Vo woku som rozohriala olej. Na ňom som opekala mäso , kým pekne nezbelelo .
-
6
K opečenému mäsu som najprv pridala mrkvu . Po chvíľke som pridala aj ostatnú zeleninu. Mäso som osolila , okorenila , pridala som chilli omáčku asi 1,5 pl lyžice , 1 pl sójovej omáčky 1 pl ustricovej omáčky .
-
7
Medzitým som si dala do rýchlovarnej kanvici zovrieť vodu.
-
8
Cestoviny som vysypala do misky , zaliala ich horúcou vodou.
-
9
Po pár minútach boli instantné cestoviny hotové . Pridala som ich k mäsu , premiešala a môžeme ísť obedovať . Dobrú chuť.
lebo sú rýchlejšie uvarené ako klasické. Dávam široké biele, alebo zelené špenátové .
aj domáce sú v podstate bez chute. Chuť budú mať podľa toho s čím ich budeš jesť. Tieto majú výhodu, že ich zaleješ vrelou vodou
a prakticky za chvíľu ich môžeš jesť.