Cestoviny s brokolicou, citrónom a píniovými orieškami
Vojtech Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 17. septembra 2010
šéfkuchár spoločnosti Metro, 17. septembra 2010
Foto: Archív Vojtecha Artza
10
porcií
porcií
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente spolu s kúskami brokolice. Vo veľkej panvici rozohrejeme olej, pridáme oriešky a roztlačíme k nim 2 strúčiky cesnaku a restujeme dozlatista.
- 2
Pridáme scedené cestoviny a brokolicu, panenský olivový olej a nastrúhanú kôru z jedného citróna, osolíme, dobre premiešame a prehrejeme. Podávame s mesiačikmi citrónu.
- 3
Náš tip: Čerstvú brokolicu vkladáme priamo k cestovinám od začiatku varenia, mrazenú o niečo neskôr, aby príliš nezmäkla alebo sa nerozvarila.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu