Cestovinový šalát s pestom
Martin Synak
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 20. júla 2016
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 20. júla 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Pripravíme bazalkové pesto: Nasekáme bazalku, nastrúhame parmezán, pridáme olivový olej a posekané orechy (najlepšie píniové). Všetko zmixujeme a dobre spolu vymiešame.
- 2
K uvareným vychladnutým cestovinám primiešame pesto, pridáme rukolu a cherry paradajky. Ak sa nám zdá byť šalát suchší, môžeme ho poliať olivovým olejom, prípadne osoliť a pridať navrch hobliny parmezánu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu